Anglia
Szkocja
Irlandia Pn.
Walia
Irlandia
Norwegia
Holandia
--------------
Wszystkie kraje











































































Praca za granic
(strona g wna)


Praca w Anglii


Praca w Szwecji


Praca w Niemczech


Praca w Norwegii


Praca w Holandii


Praca w Irlandii


Praca w Danii


Praca w Polsce


Praca w Finlandii


Praca we Francji


Praca w Hiszpanii


Praca we W oszech


Praca w Belgii

Google+
Znajdziesz nas w Google+

For Employers:

Polish Recruitment Agency

Polish Workers

Workers
From Poland


Jobs in N. Ireland
Jobs in Scotland
Jobs in Wales

Dla pracownik w:

Praca
fizyczna


Praca
w hotelach


Praca
umys owa


Praca
w opiece


Praca
sezonowa


Mapa
serwisu


Hotelarstwo i Gastronomia

Pracownicy fizyczni

Pracownicy Umys owi

Medycyna i Opieka

Pracownicy Sezonowi

Szef kuchni Anglia

Candidate Profile in Polish
 
Szef kuchni  
36 lat
* PROJECT MANAGER - EXECUTIVE CHEF * KONTRAKTY W POLSCE I ZA GRANICĄ !!!. Obowiązki: (PL): -Zakres obowiązków: -Opracowywanie receptur kulinarnych, kalkulacja cen - Karty Menu, Sesje zdjęciowe, -Przygotowywanie potraw, produktów na potrzeby reklamowe, w tym tworzenie sesji zdjęciowych - pod reklamę -(dostępność fotografa z własnym sprzętem, obróbka sesji zdjęciowej z wykończeniem na styl Public Relations - Reklama), -Wdrażanie programu i tworzenie najwyższej jakości, dań w zakresie programu:HACCP>GHP>GMP,oraz PHH>BHP-(Certyfikaty). -Planowanie, kontrola towarów pod kątem jakościowym i ilościowym, -Organizacja imprez tj.Catering, Bankiety, Wesela - od strony:Kulinarnej-tworzenia KART MENU, kosztorysy, oraz prezentacja wyglądu ogólnej sali/sal-restauracji,etc... -Planowanie stanowiska pracy oraz nadzór nad pracą zaplecza całej załogi pracowników kuchni,przy produkcji, serwisie hotelowo-restauracyjnym, na obszarze całej kuchni, zaplecza oraz rekrutacja doboru kadry, -Nadzór nad ilością i przydatnością asortymentu do produkcji kulinarnej, w tym spożycia, zgodnie z wymogami programowymi:HACCP>GHP>GMP,oraz PHH>BHP. -Przyjmowanie, kontrola i rejestracja towaru, -Remanent i kontrola stanów magazynowych, -Szkolenie, oraz praca z doświadczeniem w systemie programu komputerowego:"GASTRO-CHEF i GASTRO-POS" ;FIRMY GITKOMP/SOFTECH-(Certyfikat);Novitus Nowy Sącz. - Przygotowywanie i wdrażanie strategii realizacji projektów -(wraz z pracą stron uczestniczących i formą realizacji);oraz harmonogramem realizacji, - Nadzór i koordynacja procesu tworzenia standardów technicznych, budżetów i kontroli kosztów oraz ich późniejsze wdrażanie i aktualizacja, - Udział w procesie przygotowania stosownych dokumentów i umów, negocjacji oraz warunków wraz z kontaktem z przedstawicielami Inwestora, Generalnego wykonawcy, odpowiednich instytucji i władz, - Realizacja prac w ramach powierzonego / powierzonych projektów, - Zarządzanie procesami odbiorów prac końcowych i rozliczeń z tym związanych, - Koordynowanie i zarządzanie współpracą stron uczestniczących (projekt, produkcja, zakupy, montaż) z działem sprzedaży, zarówno w fazie przygotowania projektów, realizacji, jak i rozpoczęcia ich użytkowania. Wszystkie szczegóły, doświadczenie, kontakt itp... - PATRZ NA: www.goldenline.pl/piotr-jablonski17


Preferowane miejsce pracy: Anglia  
Numer klienta: 7585
Wiek: 36
Płeć: Mężczyzna
Inne stanowisko pracy:
Preferowany rodzaj pracy: Hotelarstwo i gastronomia
Preferowany stanowisko pracy: Szef kuchni
Czy zainteresowany pracą w Polsce: Tak
Znajomość języka angielskiego: 1 - Basic
Prawo jazdy: B, E
Licencja na wózki widłowe: Nie

AKTUALNE OFERTY PRACY




Powrót
     

TYPE AND NUMBER OF POLISH WORKERS REGISTERED

PRACOWNICY FIZYCZNI (14377)

PRACOWNICY UMYSŁOWI (476)

MEDYCYNA I OPIEKA (798)

HOTELARSTWO I GASTRONOMIA (1973)

PRACOWNICY SEZONOWI (2344)