|
Szef kuchni
36 lat
* PROJECT MANAGER - EXECUTIVE CHEF *
KONTRAKTY W POLSCE I ZA GRANICĄ !!!.
Obowiązki:
(PL):
-Zakres obowiązków:
-Opracowywanie receptur kulinarnych, kalkulacja cen - Karty Menu, Sesje zdjęciowe,
-Przygotowywanie potraw, produktów na potrzeby reklamowe, w tym tworzenie sesji zdjęciowych - pod reklamę -(dostępność fotografa z własnym sprzętem, obróbka sesji zdjęciowej z wykończeniem na styl Public Relations - Reklama),
-Wdrażanie programu i tworzenie najwyższej jakości, dań w zakresie programu:HACCP>GHP>GMP,oraz PHH>BHP-(Certyfikaty).
-Planowanie, kontrola towarów pod kątem jakościowym i ilościowym,
-Organizacja imprez tj.Catering, Bankiety, Wesela - od strony:Kulinarnej-tworzenia KART MENU, kosztorysy, oraz prezentacja wyglądu ogólnej sali/sal-restauracji,etc...
-Planowanie stanowiska pracy oraz nadzór nad pracą zaplecza całej załogi pracowników kuchni,przy produkcji, serwisie hotelowo-restauracyjnym, na obszarze całej kuchni, zaplecza oraz rekrutacja doboru kadry,
-Nadzór nad ilością i przydatnością asortymentu do produkcji kulinarnej, w tym spożycia, zgodnie z wymogami programowymi:HACCP>GHP>GMP,oraz PHH>BHP.
-Przyjmowanie, kontrola i rejestracja towaru, -Remanent i kontrola stanów magazynowych,
-Szkolenie, oraz praca z doświadczeniem w systemie programu komputerowego:"GASTRO-CHEF i GASTRO-POS" ;FIRMY GITKOMP/SOFTECH-(Certyfikat);Novitus Nowy Sącz.
- Przygotowywanie i wdrażanie strategii realizacji projektów -(wraz z pracą stron uczestniczących i formą realizacji);oraz harmonogramem realizacji,
- Nadzór i koordynacja procesu tworzenia standardów technicznych, budżetów i kontroli kosztów oraz ich późniejsze wdrażanie i aktualizacja,
- Udział w procesie przygotowania stosownych dokumentów i umów, negocjacji oraz warunków wraz z kontaktem z przedstawicielami Inwestora, Generalnego wykonawcy, odpowiednich instytucji i władz,
- Realizacja prac w ramach powierzonego / powierzonych projektów,
- Zarządzanie procesami odbiorów prac końcowych i rozliczeń z tym związanych,
- Koordynowanie i zarządzanie współpracą stron uczestniczących (projekt, produkcja, zakupy, montaż) z działem sprzedaży, zarówno w fazie przygotowania projektów, realizacji, jak i rozpoczęcia ich użytkowania.
Wszystkie szczegóły, doświadczenie, kontakt itp... - PATRZ NA: www.goldenline.pl/piotr-jablonski17
|
Preferowane miejsce pracy:
Anglia
|
Numer klienta: 7585 |
Wiek: 36
Płeć: Mężczyzna
Inne stanowisko pracy:
Preferowany rodzaj pracy: Hotelarstwo i gastronomia
Preferowany stanowisko pracy: Szef kuchni
Czy zainteresowany pracą w Polsce: Tak
Znajomość języka angielskiego: 1 - Basic
Prawo jazdy: B, E
Licencja na wózki widłowe: Nie
|
|
|
|
|