Anglia
Szkocja
Irlandia Pn.
Walia
Irlandia
Norwegia
Holandia
--------------
Wszystkie kraje











































































Praca za granic
(strona g wna)


Praca w Anglii


Praca w Szwecji


Praca w Niemczech


Praca w Norwegii


Praca w Holandii


Praca w Irlandii


Praca w Danii


Praca w Polsce


Praca w Finlandii


Praca we Francji


Praca w Hiszpanii


Praca we W oszech


Praca w Belgii

Google+
Znajdziesz nas w Google+

For Employers:

Polish Recruitment Agency

Polish Workers

Workers
From Poland


Jobs in N. Ireland
Jobs in Scotland
Jobs in Wales

Dla pracownik w:

Praca
fizyczna


Praca
w hotelach


Praca
umys owa


Praca
w opiece


Praca
sezonowa


Mapa
serwisu


Hotelarstwo i Gastronomia

Pracownicy fizyczni

Pracownicy Umys owi

Medycyna i Opieka

Pracownicy Sezonowi

Kucharz Anglia

Candidate Profile in Polish
 
Kucharz  
32 lat
Posiadam duże doświadczenie w branży gastronomicznej. Po skończonej szkole średniej o profilu Technik Żywienia i Gospodarstwa Domowego od ponad 10 lat pracuję w tym sektorze usług. Aktualnie pracuję na stanowisku Kucharz w restauracji hotelowej a'la carte w Diune Hotel***** Głównymi moimi obowiązkami jest przyrządzanie dań autorskich szefa kuchni zgodnie z recepturą. Cechy szczególne menu to sezonowość, produkt regionalny, świeżość, powrót do tradycji. Przez ponad 9 lat pracowałem w Restauracji nadmorskiej w Kołobrzegu z niewielką przerwą w tym okresie na prowadzenie własnej działalności gospodarczej. Jednakże i wtedy świadczyłem usługi na rzecz tegoż pracodawcy. Przez ponad 3 lata obejmowałem tam stanowisko Kucharza. Do moich obowiązków należało - konstruowanie karty menu - czynności związane z gospodarką magazynową lokalu - kontakty handlowe z przedstawicielami dostawców - układanie sezonowego menu - prowadzenie pełnej dokumentacji związanej z HACCP - nadzorowanie prac młodszych kucharzy, pomocy kuchennych oraz kelnerów - prace porządkowe w kuchni Główną specjalnością kuchni były potrawy związane z regionem nadmorskim czyli ryby. Ale bogata oferta restauracji pozwoliła mi poznać bardzo wiele potraw i sposobów ich przyrządzania. Poznać i stosować w praktyce techniki kulinarne typu sous vide czy confit. Ważnym elementem w kuchni były produkty produkcji własnej. Przede wszystkim tradycyjne lody i desery na ich bazie. Wykonywałem również czynności koordynatora zespołu pracowników restauracji i pełniłem funkcję menadżera restauracji. W tym czasie do moich obowiązków należało między innymi: -rekrutacja oraz szkolenie nowego personelu - prowadzenie działań marketingowych na rzecz restauracji - nadzór nad personelem restauracji - kontakty z gośćmi restauracji - promocja lokalu Pracowałem jako barman, kelner., barista. Posiadam ukończony kurs barmański pierwszego stopnia. Uczestniczyłem również w Cykl szkoleń w ramach projektu pt. „Forum Rozwoju Zaawansowanych Kompetencji Managerskich” Tematy Szkoleń: Zarządzanie Zespołami, Zarządzanie Pracą, Zarządzanie Zmianą w Firmie, Zarządzanie Projektami, Profesjonalny Proces Rekrutacji.


Preferowane miejsce pracy: Anglia  
Numer klienta: 43164
Wiek: 32
Płeć: Mężczyzna
Inne stanowisko pracy:
Preferowany rodzaj pracy: Hotelarstwo i gastronomia
Preferowany stanowisko pracy: Kucharz
Czy zainteresowany pracą w Polsce: Nie
Znajomość języka angielskiego: 2 - Pre-intermediate
Prawo jazdy: B
Licencja na wózki widłowe: Nie

AKTUALNE OFERTY PRACY




Powrót
     

TYPE AND NUMBER OF POLISH WORKERS REGISTERED

PRACOWNICY FIZYCZNI (14377)

PRACOWNICY UMYSŁOWI (476)

MEDYCYNA I OPIEKA (798)

HOTELARSTWO I GASTRONOMIA (1973)

PRACOWNICY SEZONOWI (2344)