|
Kucharz
32 lat
Professional experience:
Feb.2013-Present “Zakładka” French Restaurant ,Cracow,Poland
Chef De Partie
May.2012-Jan.2013 “Moment” Restobar Cracow ,Poland
Chef De Partie
Oct.2011- May.2012 “ Canapcafe”,homemade food &coffe bar
Head Chef & Manager
Jul.2010 –Oct.2011 Self-employed,in Galway,Ireland
Emergency Chef
Oct.2008- Jul.2010 Harbour Hotel in Galway
Second Chef
Jun.2008- Oct.2008 “Zatsuma” open first creperie in Galway,Ireland
Head Chef
Mar.2006 – Jun2008 Harbour Hotel in Galway, Ireland
Chef De Partie
Nov.2005-Mar.2006 Spanish Restaurant & Tapas Bar “Farina” Cracow in Poland
Chef De Partie
May2005-Oct. 2005 “ Ostan Arann” Hotel on Aran islands in Ireland
Chef De Partie
Jan.2005- May 2005 Traditional Polish Food Restaurant “Stodola”
Second Chef
Oct.2004.- Jan. 2005 “Radisson SAS St. Helen`s” Hotel in Dublin in Ireland
Breakfast Chef
May-2004-Sept. 2004 “ Ostan Arann” Hotel on Aran islands in Ireland
Chef De Partie
May 2003 - May 2004 Radisson SAS Hotels & Resorts Cracow in Poland
Breakfast Chef
Sept. 2001- May 2003 “ Metropolitan” Restaurant & Bar Cracow in Poland
Chef De Partie
Sept. 1999 – Aug. 2001 Da Pietro Restaurant Cracow in Poland
practical training and then position of full-time chef
Additional skills:
Driving licence
Languages : Polish, English
References:
Available on request
|
Preferowane miejsce pracy:
Szwecja
|
Numer klienta: 41818 |
Wiek: 32
Płeć: Mężczyzna
Inne stanowisko pracy:
Preferowany rodzaj pracy: Hotelarstwo i gastronomia
Preferowany stanowisko pracy: Kucharz
Czy zainteresowany pracą w Polsce: Tak
Znajomość języka angielskiego: 4 - Upper-intermediate
Prawo jazdy: B
Licencja na wózki widłowe: Nie
|
|
|
|
|