|
|
Barman Anglia
|
|
|
|
Candidate Profile in Polish
|
|
|
|
|
|
Barman
40 lat
Szanowni Państwo,
Na początku swojej kariery zawodowej pracowałem w dziale zaopatrzenia Hotelu Sheraton gdzie zainteresowałem się logistyką i postanowiłem pogłębiać tę wiedzę na wyższej uczelni. Następnie na stanowisku handlowca w firmie reklamowej poszerzałem wiedzę w kontakcie z klientami, co zaowocowało w pracy w firmie winiarskiej i pozwoliło mi na rozwinięcie własnej działalności. Przez 7 lat byłem zatrudniony jako barman w Hotelu Golden Tulip w Warszawie. W roku 2011 powróciłem do branży winiarskiej gdzie tworzę struktury sprzedaży firmy, rozwijam nowoczesne koncepcje rozwoju firmy , oraz tworzę od podstaw linię dystrybucyjną produktu.
W Hotelu Sheraton zajmowałem się głównie redukcją kosztów poprzez optymalizację zaopatrzenia oraz racjonalne wykorzystanie powierzchni magazynowej. Poza tym przeprowadzałem inwentaryzację we wszystkich działach hotelu ściśle powiązanych z gastronomią. Pracując w Hotelu Golden Tulip byłem odpowiedzialny za zaopatrzenie baru i działu konferencji w produkty beverage. Szkoliłem pracowników hotelu oraz uczniów szkół gastronomicznych z miksologii i pracy barmańskiej. Przez wiele lat szkoliłem pracowników i klientów mojej firmy oraz firm winiarskich w których pracowałem z zakresu specjalistycznej wiedzy winiarskiej przeprowadzając liczne degustacje i prelekcje.
Pracowałem na stanowiskach związanych głównie z handlem w bezpośrednim kontakcie z klientami i gośćmi, jak również prowadziłem własną działalność gospodarczą.
Jacek Zamski
|
Preferowane miejsce pracy:
Anglia
|
Numer klienta: 22103 |
Wiek: 40
Płeć: Mężczyzna
Inne stanowisko pracy:
Preferowany rodzaj pracy: Hotelarstwo i gastronomia
Preferowany stanowisko pracy: Barman
Czy zainteresowany pracą w Polsce: Nie
Znajomość języka angielskiego: 3 - Intermediate
Prawo jazdy: B
Licencja na wózki widłowe: Nie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TYPE AND NUMBER OF POLISH WORKERS REGISTERED
|
|