Anglia
Szkocja
Irlandia Pn.
Walia
Irlandia
Norwegia
Holandia
--------------
Wszystkie kraje











































































Praca za granic
(strona g wna)


Praca w Anglii


Praca w Szwecji


Praca w Niemczech


Praca w Norwegii


Praca w Holandii


Praca w Irlandii


Praca w Danii


Praca w Polsce


Praca w Finlandii


Praca we Francji


Praca w Hiszpanii


Praca we W oszech


Praca w Belgii

Google+
Znajdziesz nas w Google+

For Employers:

Polish Recruitment Agency

Polish Workers

Workers
From Poland


Jobs in N. Ireland
Jobs in Scotland
Jobs in Wales

Dla pracownik w:

Praca
fizyczna


Praca
w hotelach


Praca
umys owa


Praca
w opiece


Praca
sezonowa


Mapa
serwisu


Hotelarstwo i Gastronomia

Pracownicy fizyczni

Pracownicy Umys owi

Medycyna i Opieka

Pracownicy Sezonowi

Barman Anglia

Candidate Profile in Polish
 
Barman  
40 lat
Szanowni Państwo, Na początku swojej kariery zawodowej pracowałem w dziale zaopatrzenia Hotelu Sheraton gdzie zainteresowałem się logistyką i postanowiłem pogłębiać tę wiedzę na wyższej uczelni. Następnie na stanowisku handlowca w firmie reklamowej poszerzałem wiedzę w kontakcie z klientami, co zaowocowało w pracy w firmie winiarskiej i pozwoliło mi na rozwinięcie własnej działalności. Przez 7 lat byłem zatrudniony jako barman w Hotelu Golden Tulip w Warszawie. W roku 2011 powróciłem do branży winiarskiej gdzie tworzę struktury sprzedaży firmy, rozwijam nowoczesne koncepcje rozwoju firmy , oraz tworzę od podstaw linię dystrybucyjną produktu. W Hotelu Sheraton zajmowałem się głównie redukcją kosztów poprzez optymalizację zaopatrzenia oraz racjonalne wykorzystanie powierzchni magazynowej. Poza tym przeprowadzałem inwentaryzację we wszystkich działach hotelu ściśle powiązanych z gastronomią. Pracując w Hotelu Golden Tulip byłem odpowiedzialny za zaopatrzenie baru i działu konferencji w produkty beverage. Szkoliłem pracowników hotelu oraz uczniów szkół gastronomicznych z miksologii i pracy barmańskiej. Przez wiele lat szkoliłem pracowników i klientów mojej firmy oraz firm winiarskich w których pracowałem z zakresu specjalistycznej wiedzy winiarskiej przeprowadzając liczne degustacje i prelekcje. Pracowałem na stanowiskach związanych głównie z handlem w bezpośrednim kontakcie z klientami i gośćmi, jak również prowadziłem własną działalność gospodarczą. Jacek Zamski


Preferowane miejsce pracy: Anglia  
Numer klienta: 22103
Wiek: 40
Płeć: Mężczyzna
Inne stanowisko pracy:
Preferowany rodzaj pracy: Hotelarstwo i gastronomia
Preferowany stanowisko pracy: Barman
Czy zainteresowany pracą w Polsce: Nie
Znajomość języka angielskiego: 3 - Intermediate
Prawo jazdy: B
Licencja na wózki widłowe: Nie

AKTUALNE OFERTY PRACY




Powrót
     

TYPE AND NUMBER OF POLISH WORKERS REGISTERED