|
Szef kuchni
40 lat
Zawód kucharza wykonuje od 17 lat w tym 7 lat w UK.Zaczynałem w hotelu Radisson na stanowisku młodszy kucharz po 6 latach stopniowo awansowałem do stanowiska szefa bankietów(przygotowanie bankietu z okazji z okazji wstąpienia Polski do NATO,przygotowywanie bankietów VIP-Lech Wałęsa,księżna Norwegii,Helmut Kohl...)Odpowiedzialny byłem za zamawianie towaru, kontrole jakości potraw,kontrolowanie wydatków kuchni,ustalanie dyżurów kucharzy,dbanie o czystośc i porządek kuchni (HACAP).Dania kuchni europejskiej,włoskiej.owoce morza.W ostatnich latach specjalizuje się w kuchni szkockiej.
|
Preferowane miejsce pracy:
Anglia
|
Numer klienta: 12960 |
Wiek: 40
Płeć: Mężczyzna
Inne stanowisko pracy:
Preferowany rodzaj pracy: Hotelarstwo i gastronomia
Preferowany stanowisko pracy: Szef kuchni
Czy zainteresowany pracą w Polsce: Nie
Znajomość języka angielskiego: 3 - Intermediate
Prawo jazdy: B
Licencja na wózki widłowe: Nie
|
|
|
|
|