Anglia
Szkocja
Irlandia Pn.
Walia
Irlandia
Norwegia
Holandia
--------------
Wszystkie kraje











































































Praca za granicą
(strona główna)


Praca w Anglii


Praca w Szwecji


Praca w Niemczech


Praca w Norwegii


Praca w Holandii


Praca w Irlandii


Praca w Danii


Praca w Polsce


Praca w Finlandii


Praca we Francji


Praca w Hiszpanii


Praca we Włoszech


Praca w Belgii


Jobs in Canada

Google+
Znajdziesz nas w Google+

For Employers:

Polish Recruitment Agency

Polish Workers

Workers
From Poland


Jobs in N. Ireland
Jobs in Scotland
Jobs in Wales

Dla pracowników:

Praca
fizyczna


Praca
w hotelach


Praca
umysłowa


Praca
w opiece


Praca
sezonowa


Mapa
serwisu


Hotelarstwo i Gastronomia

Pracownicy fizyczni

Pracownicy Umysłowi

Medycyna i Opieka

Pracownicy Sezonowi

Inne:

Domy
na sprzedaż


Działki Jamno

Regulamin zamieszczania płatnych ogłoszeń

Oferty archiwalne

Imperial - praca za granicą

Szef kuchni Francja


(OFERTA NR 750)
OPIS


Praca dla szefa kuchni we Francji, w kurorcie narciarskim Val d'Isere. Do obowiązków należeć będzie zarządzanie wszystkimi obszarami kuchni hotelowej, która obsługuje do 75 klientów dziennie - śniadania, podwieczorki i 3-daniowe kolacje - zgodnie z ustalonym planem menu i wszelkimi specjalnymi wymaganiami dietetycznymi lub prośbami klientów. Zarządzanie zespołem kuchennym, gotowanie, sprzątanie i zapewnienie obsługi klienta na najwyższym poziomie.



• Przygotowanie kuchni przed rozpoczęciem sezonu narciarskiego, kuchnia musi być w pełni gotowa przed przybyciem pierwszych gości.
• Praca przez 6 dni w tygodniu, w tym jeden dzień w hotelu (wg grafiku).
• Motywowanie i zarządzanie zespołem kuchennym, zapewnienie wystarczającej liczby personelu przez cały czas, osiąganie maksymalnej wydajności i minimalizowanie rotacji personelu.
• Monitorowanie jakości jedzenia, czystości i usług świadczonych w hotelu, zgodnie ze standardami obowiązującymi w firmie.
• Zapewnienie klientom śniadania, podwieczorku i 3-daniowej kolacji (kanapki, 2 opcje przystawek i deseru, mięsne i wegetariańskie dania główne) zgodnie z planem menu i wszelkimi specjalnymi wymaganiami dietetycznymi lub prośbami gości.
• Utrzymanie i monitorowanie czystości kuchni, aby była zgodna z lokalnymi normami dotyczącymi higieny, bezpieczeństwa i higieny pracy. Przeprowadzenie dokładnego sprzątania na początku, w środku i na końcu sezonu.
• Prawidłowe przechowywanie i przygotowanie żywności zgodnie z przepisami oraz minimalizowanie strat.
• Realizacja wszystkich wymaganych formalności schroniska, w tym formularzy higieny w kuchni (do uzupełniania codziennie), cotygodniowych raportów, kwestionariuszy, rachunków i sprawozdań z przekazania na koniec sezonu.
• Monitorowanie wyników finansowych kuchni, aby działała ona w ramach przydzielonego budżetu.
• Koordynacja i odpowiedzialność za wszystkie materiały kuchenne, włącznie z zamawianiem (odbywa się to razem z kierownikiem hotelu), inwentaryzacją i współpracą z dostawcami, dla zapewnienia sprawnej pracy kuchni.
• Odpowiedzialność za cały sprzęt kuchenny, zapewnienie jego właściwego użytkowania oraz bezpiecznego środowiska pracy.
• Kontakt z kierownikiem hotelu w celu otrzymywania wszystkich istotnych informacji dotyczących przylotów gości i wszelkich specjalnych wymagań dietetycznych.
• Dostępność w dniach przyjazdu gości od śniadania do przybycia ostatnich gości.
• Zamknięcie operacji kuchennych pod koniec sezonu, poprawne rozliczenie i przekazanie Menedżerowi Hotelu.
• Gotowość do zastępstwa na innym stanowisku w przypadku czyjejś choroby / urazu.
• Wykonywanie innych obowiązków, które mogą być wymagane od czasu do czasu. Obejmuje to informacje dla celów marketingowych, takich jak media społecznościowe.

WARUNKI


Stanowisko: Szef kuchni
Kraj: Francja, Val d'Isere
Nr oferty: 750
Długość kontraktu: 5,5 miesiąca (do 30 kwietnia 2019)
Wynagrodzenie brutto: 23€ za godzinę, wynagrodzenie płatne miesięcznie
Tygodniowy czas pracy: Średnio 30 tygodniowo.
Zakwaterowanie: Zakwaterowanie na miejscu w Val d’Isere, własny pokój we wspólnym apartamencie oraz 3 posiłki dziennie wliczone w cenę - koszt 900€/miesiąc.
Wyżywienie: Zapewnione przez pracodawcę w cenie zakwaterowania.
Rozpoczęcie pracy: OFERTA ZAMKNIĘTA
Informacje dodatkowe: brak danych
WYMAGANIA


Doświadczenie zawodowe: Wymagane co najmniej 2-letnie doświadczenie w profesjonalnym gotowaniu w restauracji lub hotelu.

Wymagania konieczne:
Bogate doświadczenie kulinarne, catering dla dużej liczby osób
Doskonała obsługa klienta i umiejętności interpersonalne
Doświadczenie w zarządzaniu personelem
Umiejętność pracy pod presją
Wysoka motywacja własna i zdolność do motywowania innych
Umiejętność pracy z własnej inicjatywy
Umiejętność pracy w zespole
Doskonałe umiejętności organizacyjne
Elastyczne podejście praktyczne i proaktywne

Wymagania mile widziane:
Uznane kwalifikacje kulinarne / cateringowe
Doświadczenie pracy w kurorcie narciarskim
Doświadczenie w bezpośredniej obsłudze klienta
Komunikatywna znajomość francuskiego / niemieckiego
Doświadczenie życia i pracy za granicą
Prawo jazdy bez punktów karnych
Wykształcenie: Nie wymagane.
Język: Wymagana komunikatywna znajomość języka angielskiego.
Wymagania dodatkowe: Pasja do pracy.




Niestety, ale powyższa oferta pracy jest już zamknięta.
Sprawdź pozostałe oferty w kategorii
PRACA DLA KUCHARZY

i złóż sowoją apliację

PRACA DLA KUCHARZY











KATEGORIE PRACY