Kucharz we włoskiej restauracji Anglia
(OFERTA NR 446)
|
|
|
|
OPIS
Włoska restauracja w Anglii, Mansfield, poszukuje wykwalifikowanych kucharzy z doświadczeniem w branży. Pracodawca szuka osób na stanowiska SENIOR SOUS CHEF oraz CHEF DE PARTIE, posiadających zarówno naturalny talent kucharski, jaki i cechy przywódcze do pracy w kuchni na różnych sekcjach.
Firma oferuje stylowe, nowoczesne dania kuchni włoskiej ze świeżo przygotowanych składników. W ofercie znajdują się śniadania, tapas, obiady oraz kolacje. Styl kuchni włoskiej i śródziemnomorskiej sprawia, że miejsce to jest wspaniałą okazją na business lunch, rodzinny obiad lub spotkanie z przyjaciółmi.
|
WARUNKI
|
|
Stanowisko: |
Kucharz we włoskiej restauracji
|
|
Kraj: |
Anglia, Mansfield |
|
Nr oferty: |
446 |
Długość kontraktu:
|
Praca stała - długoterminowa (kontakt na minimum 12 miesięcy).
|
|
Wynagrodzenie brutto:
|
£20 000 - £25 000 rocznie!
|
|
Tygodniowy czas pracy:
|
Praca na pełny etat (średnio 45h tyg.)
|
|
Zakwaterowanie:
|
Zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika (koszt do potwirdzenia).
|
|
Wyżywienie:
|
We własnym zakresie.
|
|
Rozpoczęcie pracy:
|
OFERTA ZAMKNIĘTA
|
|
Informacje dodatkowe:
|
brak danych
|
|
WYMAGANIA
|
Doświadczenie zawodowe:
|
Wymagane długoletnie doświadczenie na wysokim poziomie w zależności od stanowiska:
Senior Sous Chef - 5+ years experience - clean and professional manner; to include pricing, stock control, ordering, control of kitchen when necessary. Ability to cover all areas of the kitchen. Able to produce fresh, delicious dishes and have the flair and ability to come up with new and innovative ideas to take our business further.
Chef de Partie - 4+ year experience - ability to cover all sections of the kitchen. Willingness to take on and conquer all challenges. Able to take and accept instruction to enhance performance ensuring you have the opportunity to rise within the company. A clean and professional manner; able to work as part of a team.
|
|
Wykształcenie:
|
Mile widziane kierunkowe, lecz niekonieczne.
|
|
Język:
|
Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym (Intermediate)
|
|
Wymagania dodatkowe:
|
Praca dla osób z pasją do gotowania, z umiejętnościami do zarządzania pracownikami.
|
|
|
Niestety, ale powyższa oferta pracy jest już zamknięta.
Sprawdź pozostałe oferty w kategorii
HOTELARSTWO I GASTRONOMIA
i złóż sowoją apliację
HOTELARSTWO I GASTRONOMIA
|
|
|