HEAD CHEF, SOUS CHEF, CHEF DE PARTIE, COMMIS CHEF Anglia
(OFERTA NR 229)
|
|
|
|
OPIS
food preparation;
managing kitchen;
|
WARUNKI
|
|
Stanowisko: |
HEAD CHEF, SOUS CHEF, CHEF DE PARTIE, COMMIS CHEF
|
|
Kraj: |
Anglia |
|
Nr oferty: |
229 |
Długość kontraktu:
|
minimum 12 months
|
|
Wynagrodzenie brutto:
|
£14.000 - £30.000 per year
|
|
Tygodniowy czas pracy:
|
48 and more
|
|
Zakwaterowanie:
|
£25.00/week £55.00/week (includes meals)
|
|
Wyżywienie:
|
depend on place
|
|
Rozpoczęcie pracy:
|
OFERTA ZAMKNIĘTA
|
|
Informacje dodatkowe:
|
Head Chef - £30.000 per year
Kitchen Manager - £30.000 per year
Sous Chef - £18.000 - £22.000 per year
Junior Sous Chef - up to £20.000 per year
Senior Chef de Partie - £8.00 per hour
Chef de Partie - £7.50 per hour
Commis Chef - £6.50 per hour
Kitchen Porter - up to £14.000 per year
|
|
WYMAGANIA
|
Doświadczenie zawodowe:
|
experience required; game, pastry and butchery skills;
kitchen administration; computer skills;
|
|
Wykształcenie:
|
cook school preffered but not essential
|
|
Język:
|
pre-intermediate/intermediate
|
|
Wymagania dodatkowe:
|
live cooking;
customer skills;
team work
|
|
|
Niestety, ale powyższa oferta pracy jest już zamknięta.
Sprawdź pozostałe oferty w kategorii
HOTELARSTWO I GASTRONOMIA
i złóż sowoją apliację
HOTELARSTWO I GASTRONOMIA
|
|
|