Sauce chef i chef de partie Anglia
(OFERTA NR 117)
|
|
|
|
OPIS
Praca w trzygwiazdkowym hotelu w okolicach Bristol
|
WARUNKI
|
|
Stanowisko: |
Sauce chef i chef de partie
|
|
Kraj: |
Anglia |
|
Nr oferty: |
117 |
Długość kontraktu:
|
Minimum 12 miesięcy
|
|
Wynagrodzenie brutto:
|
sauce chef: 17 000GBP rocznie; chef de partie: 14 000GBP rocznie
|
|
Tygodniowy czas pracy:
|
ok. 40 godz.
|
|
Zakwaterowanie:
|
Zorganizowane przez pracodawcę. Koszt zakwaterowania ok. 25GBP tygodniowo (dwie osoby w pokoju),30GBP (jedna osoba w pokoju)
|
|
Wyżywienie:
|
we własnym zakresie
|
|
Rozpoczęcie pracy:
|
OFERTA ZAMKNIĘTA
|
|
Informacje dodatkowe:
|
|
|
WYMAGANIA
|
Doświadczenie zawodowe:
|
- doświadczenie w pracy jako kucharz.
|
|
Wykształcenie:
|
mile widziane- kierunkowe
|
|
Język:
|
przynajmniej podstawową znajomość j. angielskiego
|
|
Wymagania dodatkowe:
|
brak danych
|
|
|
Niestety, ale powyższa oferta pracy jest już zamknięta.
Sprawdź pozostałe oferty w kategorii
HOTELARSTWO I GASTRONOMIA
i złóż sowoją apliację
HOTELARSTWO I GASTRONOMIA
|
|
|